Projecte integrat a l’Escola de Turisme

El projecte integrat del programa formatiu de l’Escola de Turisme del Baix Penedès, aplica diverses competències relacionades amb el perfil professional i amb l’entorn laboral de l’alumnat, desenvolupades al llarg del procés d’aprenentatge, promovent vinculacions amb l’entorn productiu, el treball en contextos reals i l’exposició i difusió del treball a l’exterior.
El projecte integrat, que en cursos anteriors es centrava en elaboració de càterings per a clients exteriors o càterings interns per a les persones que acudien a les inauguracions d’exposicions celebrades al restaurant pedagògic, durant el curs 2020-2021 s’ha vist marcat per la pandèmia COVID19, fent que el seu plantejament hagi variat respecte als darrers programes. Així, l’equip pedagògic ha programat un nou model de projecte integrat basat en les sinergies amb entitats de l’entorn proper.

D’una banda, els i les residents de les llars-residència i pisos que la Fundació Santa Teresa té al Vendrell van rebre unes galetes decorades de Nadal. Una segona sinergia va consistir en l’el·laboració de brownies per a la secció d’hoquei de l’OK Lliga del CE Vendrell, que durant cada partit celebrat a casa sorteja entre els assistents. En contrapartida, dos alumnes de l’escola o usuaris/es de la Fundació, poden gaudir gratuïtament dels partits celebrats al Vendrell.