Arriben les vacances escolars, i un any més, us presentem la proposta dels Casals d’Estiu 2019 a les instal·lacions de la Fundació Santa Teresa.

Aquest any, tots els infants es convertiran en autèntics aventurers viatjant a través de les cultures més exòtiques del món!! A journey through world cultures és un projecte pensat per a descobrir altres cultures i idiomes amb tradicions ben diferents a les nostres!! Cada setmana viurem com els protagonistes d’un meravellós viatge per terres llunyanes i exòtiques.

Viatjarem, passant per llocs tan autèntics com Hawaii, el Japó, l’Índia, Rússia i Egipte, entre d’altres, i celebrarem les seves festivitats i viurem les seves tradicions com si fossin pròpies. Ens convertirem en viatgers atrevits i divertits. Ballarem el “HULA”, menjarem amb bastonets Japonesos i farem festes ben acolorides com les festes HOLI de l’Índia.

En tot moment l’aprenentatge de l’idioma i la diversió tindrà un paper principal entre professor/es i nens/es del casal. Mitjançant el treball cooperatiu i en equip, aconseguirem que els infants i joves aprenguin a gestionar i exterioritzar les seves emocions, a millorar la seva autoestima i a descobrir l’entorn natural més proper, sempre tenint present els valors de respecte, companyerisme i estima l’espai que ens envolta i a tothom que ens acompanyi durant aquest camí.

Donat que les places són limitades, i que es preveu molta demanda, us preguem que feu les vostres reserves de places el més aviat possible, i com a molt tard el proper dia 1 de juny, ja que si no ho feu així, no us podrem assegurar plaça.

Més informació i reserves a https://www.escolainnova.com/summer-3-a-12-fundacio-santa-teresa/

El proper dia 10 de maig a les 17:30 hi haurà una reunió informativa a les instal·lacions de la Fundació Santa Teresa, Avinguda de Santa Oliva, 20-22, d’El Vendrell