IV Trobada d’Entitats Socials del Vendrell

12 entitats de voluntariat social del Vendrell donarem a conèixer la nostra tasca a la IV Trobada d’Entitats Socials del Vendrell, de 10h 30’ a 14h a la Plaça Nova del Vendrell, per reflexionar amb la ciutadania sobre el paper clau de les entitats socials i posar en valor el voluntariat com eina de transformació social. Una trobada que també té per finalitat donar l’opció a les entitats a sortir de les nostres seus socials i trobar-nos en un espai públic i comunitari.

Durant el matí de dissabte hi haurà parlaments i actuacions del grup de música UPUNTÚ, dels Gegants i Nans del Vendrell, un concert dels Grallers Tocats de Canya el Vendrell i tancarem amb l’actuació de la Batucada del Drac de Foc El Cabrot.

Fins al 4 de maig també es pot visitar l’exposició “Connecta’t al Voluntariat” a la Sala La Fusteria del Vendrell (Carrer Major 10), per reconèixer la tasca del voluntariat social al territori i obrir-la a ciutadania. L’exposició està protagonitzada per testimonis de persones voluntàries d’arreu de Catalunya. Es tracted’una acció de promoció de l’associacionisme i el voluntariat de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC), del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, per tal de fer difusió i donar visibilitat a la tasca de les persones compromeses en l’acció voluntària.

La IV Trobada s’ha pogut organitzar, de nou, gràcies a la implicació de totes les entitats de Voluntariat social del Vendrell (Vendrell Viu Voluntariat): Mans Unides * Càritas * Oxfam Intermón * Associació de Donants de Sang del Baix Penedès * Associació Catalana d’Afectades i Afectats de Fibromiàlgia i d’altres síndromes de sensibilització central (ACAF) * Creu Roja * Lliga Contra el Càncer de les comarques de Tarragona * Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer (AFAVC) * Associació de Voluntaris de Protecció Civil del Vendrell * Associació Trèvol, Educació i Acció social * i Fundació Santa Teresa del Vendrell amb el suport de la Federació Catalana de Voluntariat Social com a plataforma de referència del voluntariat social a Catalunya.

“El voluntariat és prendre consciència de l’engranatge del qual formem part, observar què succeeix i veure què podem aportar perquè aquest tot que és la nostra comunitat es pugui continuar desenvolupant.”

“No és el que faig, és per què ho faig”

Us hi esperem!