LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA RENOVA EL SUPORT AL CENTRE DE DIA LA SÍNIA

La Diputació de Tarragona ha concedit una subvenció de 150.000 euros per contribuir a la segona fase del Centre de Dia i Centre Ocupacional La Sínia de Calafell.
Amb un projecte innovador que parteix de la concepció de serveis flexibles i integradors, basats en un model d’atenció centrat en les persones, l’equipament ofereix serveis a la gent gran per fomentar la seva autonomia i benestar, i serveis adreçats a les persones amb discapacitat i/o en risc d’exclusió social, sota un model que busca la coexistència i les sinergies entre els diferents col·lectius.
Aquest projecte també permetrà crear nova ocupació mitjançant un Centre Especial de Treball, en el que més del 70% dels seus treballadors seran persones amb discapacitat i/o trastorn mental.

Durant aquesta segona fase, s’ha incorporat una Sala Multimèdia, un espai interactiu dissenyat per estimular els sentits i generar experiències a través de la il·luminació, les aromes, la música i els sons i les textures.

També s’ha realitzat la segona fase de la cuina que dóna servei a l’equipament, actualment en ple funcionament tot incorporant minicambres de congelació i conservació, cuina i marmita a gas i altres elements que han permès la seva entrada en funcionament.

S’ha adquirit mobiliari d’oficina i per a les diferents estances, com ara el menjador o les sales on es realitzen tot el seguit d’activitats ofertes pel centre.

Finalment, un altre paquet molt important d’inversions ha estat el vinculat a les tecnologies, incorporant equipament informàtic, servidors i eines audiovisuals.