4.000 gràcies!

El passat dimecres 1 de novembre el Diver Parc Lúdic va omplir-se de Solidaritat, Esperança, Alegria i Disbauxa durant la Festa Solidària contra el Càncer Infantil que, com sabeu, va ser impulsada per un grup de treballadors/es i el suport de la Fundació Santa Teresa.

Moltíssimes gràcies a tots/es per venir, per col·laborar, per gaudir-ne i fer-nos gaudir i perquè entre tots/es hem aconseguit l’objectiu d’aquesta jornada: aportar un granet de sorra per a que els nens i nenes que estan patint aquesta malaltia, les seves famílies i el seu entorn, passin la lluita una mica millor.

Vam fer aventura, molta aventura en els diferents circuits del Diver, vam pintar, ens van pintar les carones, vam ballar, vam construir, vam menjar una deliciosa coca i xocolata, vam provar sort a la tómbola (que sempre tocava), vam jugar, vam jugar moltíssim, vam riure, ens vam abraçar,… però, sobretot, vam COL·LABORAR amb una GRAN CAUSA!!!!

4000 GRÀCIES a TOTS/ES per les vostres aportacions!!!!

Hem aconseguit, en un sol matí, aportar 2000 € a AFANOC i a la seva Casa dels Xuklis i 2000 € a la FUNDACIÓ RONALD McDONALD, per a la seva Casa McDonald Barcelona. Podeu continuar fent donacions, adquirint els seus preciosos productes,… a les seves webs.

Ara us animem també a fer difusió del que vam fer possible entre tots/es per tal que a tothom li arribi el nostre més profund agraïment.

“INDIVIDUALMENT SOM UNA GOTA, JUNTS SOM L’OCEÀ. MOLTES GRÀCIES”