Av. Palfuriana, 104 Coma-Ruga  info@diver.cat 677428625

PARC OBERT TOTS ELS DIES del 23 de juny a l’11 de setembre 

De setembre a juny, obert caps de setmana o grups amb reserva.

Consulta horaris a www.facebook.com/DiverParcLudic

DIVER és un parc lúdic que promou la integració laboral, la cohesió social i la dinamització turística del territori, en un entorn privilegiat davant la platja de Coma-ruga, amb activitats d’esport i aventura amb tirolines, ponts, passarel·les i xarxes per a totes les edats i en contacte amb la natura, per gaudir  en:

  • celebracions en família o entre amics (aniversaris, festes, comiats de solters…).
  • jornades de teambuilding per a empreses, per sortir de la vida laboral quotidiana i compartir experiències que ajudin a crear entusiasme a la feina.
  • sortides escolars per treballar l’autonomia i superació personal, el treball col·lectiu i la motivació.

L’equip tècnic el formen responsables i monitors, amb titulacions específiques en activitats de lleure i experiència en projectes didàctics d’educació ambiental, esportiva i d’esports d’aventura. Consulta la normativa i política de seguretat.

Hi ha descomptes per a grups nombrosos, escoles i esplais, carnet de família nombrosa, monoparental o alberguista.

Tots els circuits es fan amb talabard i mosquetons i es fa una formació prèvia per part de monitors experimentats.

Cal portar roba esportiva, calçat esportiu i/o lligat (no xancletes), recollir els cabells llargs (per evitar que quedi atrapat amb la politja), no portar objectes a sobre i informar si l’usuari te alguna lesió o discapacitat.

Els menors han d’anar SUPERVISATS per mares/pares o tutors/es o qui tingui autoritzada aquesta potestat.

Circuit infantil: 18 jocs a 1 metre del terre, amb ponts, cordes, túnels, gronxadors i tirolines per treballar la coordinació, l’equilibri, la seguretat, la confiança i l’autonomia. Abonament de 10 viatges per 50€.

Circuit Blau1: 12 jocs adaptats per a persones amb discapacitat, a 3 metres del terra, amb ponts, xarxes i una tirolina de 25m.

Circuit Blau2: 12 jocs a 4m del terre, amb ponts, túnels i una tirolina de 30m.

Circuit vermell: 12 jocs a 8-12m del terre amb ponts, una via ferrada, xarxes, estreps i la tirolina final de 50m de recorregut.

Durada dels circuits de 20 a 30 minuts, depenent de l’experiència i habilitat de cada persona.

Recorreguts blaus: els menors han de fer més de 1,30m (7anys). Fins als 130cm, depenent de l’habilitat, hauran d’anar ACOMPANYATS, fent el circuit amb ells, mares/pares o  tutors/es o qui tingui autoritzada aquesta potestat.

Bar La Canya

El xiringuito del Diver, a peu de platja, promou la inserció laboral, la cohesió social i el desenvolupament turístic del territori, on la convivència, la participació, la solidaritat i la innovació es posen al servei de les persones.

Vine a relaxar-te i a disfrutar del xiringuito de dia o de nit, dels aperitius, les activitats com el cinema o els sopars de la fresca i col·labora en aquest projecte social, al Passeig Marítim de Coma-ruga. Consulta aquí la carta del Bar La Canya.

Consulta horaris a www.facebook.com/DiverParcLudic

Accès al parc i reserva grups, només amb reserva prèvia (677428625).

FESTES D’ANIVERSARI

Vine a celebrar el teu aniversari al DIVER, una celebració inoblidable  per a totes les edats: petits, joves, adults… amb l’opció  de llogar la pèrgola i/o la sala interior, amb equip de so, projector i climatització.

ON SOM

Skip to content