DIVER és un parc lúdic que promou la integració laboral, la cohesió social i la dinamització turística del territori, en un entorn privilegiat davant la platja de Coma-ruga, amb activitats d’esport i aventura amb tirolines, ponts, passarel·les i xarxes per a totes les edats i en contacte amb la natura, per gaudir  en:

  • celebracions en família o entre amics (aniversaris, festes, comiats de solters…).
  • jornades de teambuilding per a empreses, per sortir de la vida laboral quotidiana i compartir experiències que ajudin a crear entusiasme a la feina.
  • sortides escolars per treballar l’autonomia i superació personal, el treball col·lectiu i la motivació.

L’equip tècnic el formen responsables i monitors, amb titulacions específiques en activitats de lleure i experiència en projectes didàctics d’educació ambiental, esportiva i d’esports d’aventura. Consulta la normativa i política de seguretat.

Tots els circuits es fan amb talabard i mosquetons. Els menors fins a 130cm d’alçada hauran d’anar acompanyats d’un adult per motivar-los en la seva aventura. Hi ha descomptes per a grups nombrosos, escoles i esplais, carnet de família nombrosa, monoparental o alberguista.

Circuit infantil (20-30 minuts): 18 jocs a 1 metre del terre, amb ponts, cordes, túnels, gronxadors i tirolines per treballar la coordinació, l’equilibri, la seguretat, la confiança i l’autonomia. Possibilitat de fer dues voltes al circuit per 10 €. Abonament de 10 viatges per 55€. OBERT de 10.30 a 13.30 i de 16 a 20.30h

Circuit Blau1 (20-30 minuts): 12 jocs adaptats per a persones amb discapacitat, a 3 metres del terra, amb ponts, xarxes i una tirolina de 25m. Cal reserva prèvia al 677428625

Circuit Blau2 (25-65 minuts): 12 jocs a 4m del terre, amb ponts, túnels i una tirolina de 30m. Cal reserva prèvia al 677428625

Circuit vermell (60-90 minuts): 12 jocs a 8m del terre amb ponts, una via ferrada, xarxes, estreps i la tirolina final de 50m de recorregut. Cal reserva prèvia al 677428625

Bar La Canya

El xiringuito del Diver, a peu de platja, promou la inserció laboral, la cohesió social i el desenvolupament turístic del territori, on la convivència, la participació, la solidaritat i la innovació es posen al servei de les persones.

Vine a relaxar-te i a disfrutar del xiringuito de dia o de nit, dels aperitius, les activitats com el cinema o els sopars de la fresca i col·labora en aquest projecte social, al Passeig Marítim de Coma-ruga. Consulta aquí la carta del Bar La Canya.

OBRIM EL 6 DE MARÇ

El calendari habitual és Fins al 12 de setembre, de dilluns a diumenge de 10.30 a 13.30 i de 16.00 a 19.30
Accès al parc i reserva grups, només amb reserva prèvia (677428625).

FESTES D’ANIVERSARI

Vine a celebrar el teu aniversari al DIVER, una celebració inoblidable  per a totes les edats: petits, joves, adults… amb l’opció  de llogar la pèrgola i/o la sala interior, amb equip de so, projector i climatització.

ON SOM